Behandlinger og prisliste for én person

OBS: Er du benamputeret og derfor kun har en fod, giver jeg 50% på alle fodbehandlinger.

Pensionister kan søge – hos kommunen – om udvidet helbredstillæg. Dette afhænger af din og din ægtefælles/samlevers indestående på bankkonti. Jeg modtager ikke henvisning fra din læge, derfor er det ikke muligt at modtage tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Fodbehandling alm.

Fodbehandlingen er individuel og planlægges ud fra din fodstatus. Starter med blødgørende og plejende fodbad, beskæring af evt. hård hud, hælrevner og op til 3 ligtorne ( har du flere ligtorne, skal du vælge en udvidet behandling).. Dine negle klippes, slibes og renses grundigt op evt. fortykkede/nedgroede negle afhjælpes. Behandlingen afsluttes med nærende negleolie og let fodmassage med den creme som passer til dine fødder.

415 kr.

ca. 60 minBestil tid

Fodbehandling med fodmassage

Dejlig fodbehandling som ovenstående. Hertil 15 min. beroligende fodmassage, hvor mange af fodens knogler og led vil blive berørt. Anbefales IKKE til GRAVIDE, da behandlingen kan sætte fødslen i gang.

540 kr.

ca. 75 min.Bestil tid

Fodbehandling med Paraffin

OBS. Skal bestilles 24 timer før behandlingen og behandlingen kan tidligst starte fra kl. 9.00, da Paraffin tager tid af forberede. Starter som alm. Fodbehandling som beskrevet ovenfor. Herefter påføres paraffinbehandlingen. Paraffin er en blød voks, der indkapsler fugten, så huden kan optage den. Behandlingen er velegnet hvis du er plaget af: tørre og ømme fødder / gigt / psoriasis / ondt i led / dårligt blodomløb / dybe hælrevner (må ikke være blodige) / men også som ekstra selvforkælelse. Behandlingen efterlader dine fødder dejligt bløde.

550 kr.

ca. 90 min.Bestil tid

Fodbehandling udvidet

Denne behandling er en udvidet og længerevarende fodbehandling til dig, som for eksempel har voldsomme hælrevner, ekstrem hårdhudsdannelse, hyperkeratose - 4 ligtorne eller flere.

470 kr.

ca. 75 min.Bestil tid

Luksus fodbehandling med peeling & fodmassage

Peeling med havsalt fra Frankrig, som fjerner de døde hudceller og tilfører huden mineraler og fugt. Du begynder med et plejende fodbad og en dejlig fodbehandling (som beskrevet ovenfor). Herefter påføres/masseres peelingen fødderne. Peelingen fjernes med vand og du kan nu bare læne dig tilbage og nyde en dejlig og afstressende 15 min. fodmassage. Massagen blødgører og afspænder dine muskler samt forbedre blodgennemstrømningen. Anbefales IKKE til GRAVIDE - da det kan sætte gang i fødslen.

600 kr.

ca. 90 min.Bestil tid

Delbehandling negle

Du får et blødgørende og plejende fodbad med badesalt. Neglene klippes, slibes og renses grundigt op. Behandlingen afsluttes med nærende negleolie samt en creme som passer til netop dine fødder. ( Har du fortykkede negle som skal slibes, skal du vælge en almindelig fodbehandling)

265 kr.

ca. 30 min.Bestil tid

Delbehandling negle med fodmassage

Delbehandling negle (som beskrevet ovenfor) - hertil 15 minutters beroligende fodmassage, hvor mange af fodens knogler og led vil blive berørt. Læn dig blot tilbage og lad dine fødder blive forkælet. ANBEFALES IKKE TIL GRAVIDE - da det kan sætte fødsel i gang.

400 kr.

ca. 50 min.Bestil tid

Akut / kun behandling af 1 - 3 ligtorne

Denne behandling skal du vælge, hvis du kun ønsker behandling af 1 - 3 ligtorne

150 kr.

ca. 30 min.Bestil tid

Akut / kun behandling af 4 - 6 ligtorne

Denne behandling skal du vælge, hvis du kun ønsker behandling af 4 - 6 ligtorne

200 kr.

ca. 45 min.Bestil tid

Akut / kun behandling af nedgroede negle

Hvis du KUN ønsker behandling af nedgroede negle - UDEN påsætning af bøjler

125 kr.

ca. 15 min.Bestil tid

Akut / kun behandling af nedgroede negle - MED BØJLE

Påsætning af bøjle på din nedgroede negl. Jeg bruger Composit bøjler. Jeg lægger den på din negl - og det gør IKKE ondt. Den skal ikke korrigeres da den vokser med neglen ud. Pris: 1 bøjle 175 kr. - 2 bøjler 300 kr.

175 kr.

ca. 30 min.Bestil tid

Tillægsbehandlinger

OBS OBS: FRA DEN 1. JANUAR 2025 – TILBYDER JEG IKKE LÆNGERE AT LÆGGE BIO SCULPTURE GEL PÅ TÅNEGLE. DETTE PÅ GRUND AF TRAVLHED I KLINIKKEN!!

Nedenstående behandlinger UDFØRES KUN i forbindelse med en af fodbehandlingerne eller delbehandling negle

Jeg forhandler Bio Sculpture Gel. Den fleksible gelé, bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Den er tynd, stærk og fleksibel med en blank overflade. Bio Sculpture Gel er 100 % fri for formaldehyd og toluen, hvilket betyder ingen ubehagelige dampe og inger skader på din naturlige negl. Gelén er vegansk og aldrig testet på dyr. Gelén kommer under UV lampe og holder derfor 3 – 6 uger.

Bio Sculpture Gel hel farve

OBS: DENNE BEHANDLING UDGÅR DEN 1. JANUAR 2025!! Behandlingens varighed er ca. 30 min. og udføres kun på tånegle.

200 kr.

Bio Sculpture Gel fransk kant

OBS: DENNE BEHANDLING UDGÅR FRA 1. JANUAR 2025!! Behandlingens varighed er ca. 45 min. og udføres kun på tånegle.

250 kr.

Aftagning af Bio Sculpture Gel

OBS: DENNE BEHANDLING UDGÅR FRA 1. JANUAR 2025!! Behandlingens varighed er ca. 15 min. og udføres kun på tånegle.

70 kr.